Fotogroep Fotogein

Fotografie heeft vele facetten: portretten, landschappen, abstracte vormen, natuur, straatbeelden, mode, sport, architectuur. Fotografen leggen beelden spontaan vast of gaan ernaar op zoek; foto’s kunnen geënsceneerd worden of gemanipuleerd. Ze zijn thuis, in een studio, op reis, op straat, in een vervallen fabriek, in het bos of in de achtertuin.

Emoties, verhalen, schoonheid, herinnering, licht en donker zijn onderliggende aspecten. De fotograaf moet kiezen of zijn boodschap het best overkomt in zwart/wit of kleur of alle tussenliggende vormen.

Daarom is fotografie een boeiende hobby, zeker ook als kennis en ervaring wordt gedeeld met anderen. De leden van Fotogroep Fotogein bespreken met elkaar hun foto’s, geven tips voor verbetering, doen mee aan workshops of thema-werkgroepen. Ervaren fotografen komen over hun werk vertellen of geven hun mening over het werk van de leden.

Op de bijeenkomsten van de fotogroep komen alle aspecten van fotografie naar voren: techniek, compositie, afwerking, software. Maar vooral ook: de inhoud van de beelden.

Ook interesse in deze boeiende hobby? Kom eens kennismaken!

Voor adressen zie hier