Seizoen is weer begonnen

Fotogroep Fotogein heeft zijn activiteiten na deze zomervakantie weer hervat. Na de online activiteiten in het afgelopen jaar kunnen we nu weer bijeenkomen. We hebben een nieuw onderkomen gevonden in De Partner. Deze zaal is groter en er is een goed ventilatiesysteem.

De online bijeenkomsten van het afgelopen jaar hadden ook voordelen. Foto’s worden tevoren ingestuurd en in een Dropbox map geplaatst. Besprekers kunnen zich voorbereiden en hun bespreking onderling afstemmen. Ieder kan thuis de foto’s goed op eigen scherm bekijken en commentaar toevoegen. De bespreking gaat via een videoconferencing systeem (Jitsi) waarbij ieder kan meepraten of opmerkingen in de chatbox plaatsen. Een ander voordeel: geen reistijd en geen nat pak als het regent.

Daarom is besloten de bijeenkomsten om beurten online en de andere week (maandagavond) in De Partner te laten plaatsvinden. Want de sociale interactie is ook belangrijk. Afgedrukt werk kan worden bekeken en becommentarieerd. Vaak is een print toch het eindproduct (wedstrijden, exposities).

Aanmelden bij en informatie over Fotogein bij het secretariaat: secretaris@fotogein.nl